HTCSense.com tylko do 30. kwietnia

HTCSense.com tylko do 30. kwietnia

HTC poinformował, że usługa synchronizacji danych użytkownika HTCSense.com będzie działać tylko do 30. kwietnia. Po tym terminie dostęp do niej zostanie zablokowany.


Comments are closed.